Rookvrij zwanger

Je wilt stoppen met roken en je bent zwanger. Stoppen met roken kan ook als je zwanger bent of als je graag zwanger wilt worden. Roken en zwanger worden is geen goede combinatie. Stoppen met roken levert voordelen op tijdens de zwangerschap. Je voelt je fitter en het is een cadeautje voor je kind.

Er is minder kans op vroeggeboorte, miskraam, verminderde longfunctie van de baby en andere vervelende complicaties. Doe jezelf en je komende kind een (telefonische) coaching of training cadeau.

Persoonlijke begeleiding , online coaching of telefonische coaching

In 6 gesprekken wordt je individueel of telefonisch begeleid bij het stoppen met roken en gaan we in op thema’s die bij jou spelen. Veranderen van gedrag, opdoen van kennis, bespreken van gedachten en gevoelens en omgaan met stress. Bij de persoonlijke begeleiding wordt bij elk gesprek het koolmonoxide gehalte gemeten van de aanstaande moeder en baby via de piCO Baby. Koolmonoxide is een giftig gas. Waar koolmonoxide is, kan geen zuurstof zijn.

Waar is het?

De gesprekken vinden plaats op een bereikbare locatie in Amsterdam, Ijburg, Kortenhoef, Gooi en Vechtstreek. Of als dat handig is bij jou thuis of telefonisch.

Vergoeding

De persoonlijke of telefonische begeleiding wordt volledig vergoed door de meeste zorgverzekeraars, zonder aftrek eigen risico. Check de voorwaarden bij jouw zorgverzekering.

Slagingspercentage

Het slagingspercentage direct na afronding van de stoppen met roken coaching en training is 80%. Het slagingspercentage dat ná 1 jaar blijvend gestopt is 43%.

Kwaliteit

Psymind is opgenomen in de Kwaliteitsregister stoppen met roken. De AGB code is 48485133.

Algemene voorwaarden

Op alle diensten, coaching, training en opleiding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ambassadeur Rookvrije Start

Psymind helpt graag mee aan een rookvrije start en is daarom ambassadeur.  Kijk ook eens op: https://rookvrijestart.rokeninfo.nl/

Stoppen met roken tijdens zwangerschap Amsterdam

Contact

Psymind
Wendy van De Nesse
IJburglaan 414
1086 XT Amsterdam
T 06 222 02 549
info@psymind.nl

KvK nr 52538370
BTW nr NL001596889B77